werkwijze van de fotograaf voor hond en kat

Door mijn ervaring als dierenarts, weet ik als geen ander hoe een dier zich kan gedragen. Dat is ook één van de redenen waarom ik ben gestart als fotograaf voor hond en kat. Ik zorg ervoor dat uw huisdier eerst op zijn gemak is, voordat we aan de slag gaan. Omkoping met koekje of speeltje hoort hier natuurlijk bij!

Ik neem zelf de lekkernijen mee. Heeft uw dier een voedselallergie? Geen probleem! Geef het aan, dan hou ik hier rekening mee.

Ik neem de foto’s aan huis in een sessie van 45-75 minuten. Dit is afhankelijk van de meewerking van het dier. Naderhand streef ik ernaar om binnen 3 weken de foto’s af te leveren. Per sessie krijg je 5-7 foto’s op hoge kwaliteit. Je krijgt van mij een galerie van Shootstack, waarbij je je favoriete foto’s kan downloaden. Wil je nog meer dan 7 foto’s downloaden? Dat kan tegen een kleine vergoeding! (Algemene voorwaarden van toepassing)

Denk gerust na over een mooie locatie vlak bij huis! Dan wandelen we daar lekker heen, ook mooi om u en uw dier te leren kennen in ontspannen sfeer. Kan uw hond niet van de lijn? Geen zorgen, die kan ik tijdens het bewerken wegwerken.

Foto’s op locatie (bv Soesterduinen of ’t Leeste) zijn uiteraard ook mogelijk. Wil je foto’s op locatie? Geef dit bij aanmelden aan.

Wil je dit ook? Klik dan op de button hieronder!

Meer weten? Bekijk hier mijn tarieven of lees over de huisdierfotograaf in Amersfoort

Of heb je nog vragen, maar kan je het antwoord niet vinden? Neem dan ook contact met me op voor meer informatie!

Fotograaf voor hond en kat 2 viszlas Bibian en Balou
Scroll naar boven